ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ


maxresdefaultΑπό την ημέρα που ανέλαβε την διακυβέρνηση της Ελλάδος ο Εβραϊκός Σιωνιστικός ΣΥΡΙΖΑ, ηΑμφίπολη  απέθανεν και ετάφη………………

Ο Μέγας  Αλέξανδρος είναι καρφί στα μάτια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, και των δούλωναυτών Αμερικανών, Ευρωπαίων, Σκοπιανών, και «Ελλήνων» εφιαλτών πολιτικών.

 Η Αμφίπολη με τα Μακεδονικά ευρήματά της πέρασε στο περιθώριο της Ιστορίας, και αποσιωπήθηκε………….

Σε άλλες χώρες θα αποτελούσε Εθνικό Έμβλημα και τεράστια πηγή εσόδων, αλλά είπαμε, στηνΕλλάδα κυριαρχούν πολλοί πολιτικοί προδότες και ανθέλληνες.

Απαγορεύουν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και οι Ανθέλληνες πολιτικοίδούλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ  εκτελούν εντολές, εις βάρος της Ιστορίας και του πολιτισμού τηςΕλλάδος!!!

Ήταν μοναδική ευκαιρία να σώσουμε τη Μακεδονία από τους Σκοπιανούς, αλλά οι προδότεςπολιτικοί την πούλησαν στους Σιωνιστές Επικυρίαρχους του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και της παγκόσμιαςΣιωνιστικής Δικτατορίας, για την εξουσία.

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, μισούν τον ΜέγαΑΛΕΞΑΝΔΡΟ για ιστορικούς λόγους. Είχε κατακτήσει το Ισραήλ, και από τότε τον μισούν!!

Η Ιστορία θα γράψει με μαύρα γράμματα την προδοσίαν αυτήν, και τα ονόματα των «Ελλήνων»Σιωνιστών  πολιτικών εφιαλτών, και σφογγοκωλάριων του δανειστή Επικυρίαρχου του πλανήτηΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Οι προδότες πολιτικοί για κομματικούς λόγους πουλάνε τη Πατρίδα.

Οι προδότες πολιτικοί τα ανδρείκελα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για την εξουσία πουλάνε την Ελλάδα!!!

Ακούσατε ποτέ από τα χείλη ΤΣΙΠΡΑ λέξη για τη Μακεδονία;;;

Έτσι εξαφάνισαν τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αμφίπολη, διαταγή της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!!

Για να περάσει η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, του Αλεξάνδρου η χώραιστορικά και πολιτισμικά ανεμπόδιστη,στα χέρια των Σκοπιανών, εντολή του Εβραίου Σιωνιστή Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, υπακούωντας και συμφωνώντας των δούλων αυτού «Ελλήνων» ΕΦΙΑΛΤΩΝ πολιτικών!!!!

               ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ

http://arouraios.gr/

Advertisements

One thought on “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ

  1. Ο «ΡΟΤΣΙΛΝΤ» ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?? ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ??? ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ??

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s