Τα χράπα – χρούπα τυφέκια TROY PAR .308 WIN για σκοποβολή διαθέσιμα και στη χώρα μας από το κατάστημα Ε23 Κοπελάκης! (Βίντεο)


_SAM1091Το επαναληπτικό τυφέκιο TROY – «TROY Pump Action Rifle» παίρνει την εργονομία και ευελιξία του σύγχρονου αθλητικού τυφεκίου και τα χρησιμοποιεί σε ένα νέο, ολοκληρωμένο χειροκίνητο σύστημα όπλισης (χράπα-χρούπα), για αθλητικές και αμυντικές εφαρμογές.

Το TROY PAR διαθέτει ένα TROY TRX2 στυλ χειροφυλακτήρα, με πλήρους μήκους ράγα Picatinny στην κορυφή και … προαιρετικά TROY αναδιπλούμενα σκοπευτικά.

Το επαναληπτικό τυφέκιο TROY σε διαμέτρημα .308 WIN διατηρεί την εμφάνιση και την αίσθηση ενός αληθινού ARκαι μπορεί να χρησιμοποιήσει τα πιο βασικά εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων των γεμιστήρων στο διαμέτρημα .308. Σε αντίθεση με ένα ημιαυτόματο τυφέκιο, το TROY διαθέτει ένα «Pump Action» ολοκληρωμένο χειροκίνητο σύστημα όπλισης για τους κυνηγούς και τους αθλητές οι οποίοι μπορεί να περιορίζονται από τους νόμους που διέπουν τη χρήση των σύγχρονων αθλητικών τυφεκίων. Νόμιμο και στη χώρα μας με τα απαραίτητα δικαιολογητικά ΜΟΝΟ για σκοποβολή!

Εργονομικό και ευέλικτο, οι σκοπευτές θα απολαύσουν την υπέρτατη ακρίβεια και αξιοπιστία που παρέχει αυτό το εξαιρετικής κατασκευής και ποιότητας τυφέκιο.

Το 25σφαιρο TROY USA PAR .308 (Μ4 χρουπα-χρουπα διαμέτρημα .308 win), συμμετείχε στα χέρια δυο εκλεκτών, στον Πανελλήνιο αγώνα φέτος στα Γιάννενα. Σε λίγο καιρό η κατηγορία θα αποκτήσει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον γιατί μάλλον θα έχουν όλοι το ίδιο τουφέκι. Γιατί;;; (με 10σφαιρα , 5κιλα και βάλε τουφέκια κινητού ουραίου , θα ‘ναι δύσκολη ως αδύνατη η διάκριση)!!!_SAM1083 _SAM1090 _SAM1086 _SAM1088 _SAM1084 _SAM1091 _SAM1099 _SAM1100

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο για αυτό το εξαιρετικό τυφέκιο το οποίο είναι κατάλληλο για σκοποβολή στη χώρα μας:


……http://www.guns-gr.com/…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s