Και η Τσεχία προειδοποιεί τους πολίτες της: «για το χειρότερο…» ΚΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ; (video)


polemos-maska-aerion-minΜετά την Γερμανία, τώρα και η Τσεχία προειδοποίησε τους πολίτες της…

Πρώτα ήταν η Γερμανία που προειδοποίησε τους πολίτες της να αποθηκεύουν νερό και τρόφιμα.

Τώρα έρχεται και η Τσεχία, με την κυβέρνηση της χώρας να προειδοποιεί τους πολίτες της ναείναι «προετοιμασμένοι για το χειρότερο…».

 Συγκεκριμένα το Τσεχικό ct24 την ώρα που μετέδιδε την είδηση της γερμανικής κυβέρνησης να αποθηκεύσουν τρόφιμα και νερό, συμπλήρωσε πως και η Τσεχική κυβέρνηση είπε στους πολίτες της να προετοιμάζονται, και αυτοί με την σειρά τους, για το χειρότερο.

Πολλά μέσα έχουν πάρει φωτιά με αυτές τις δηλώσεις και κάνουν λόγο για επικείμενες καταστροφές και αναρωτιούνται αν κάτι κακό συμβεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σχόλιο diadrastika: Λοιπόν, θέλουν να κάνουν προφανές ότι κάτι συμβαίνει. Είτε πραγματικά προετοιμάζονται για κάτι που ξέρουν ότι σε λίγο καιρό θα συμβεί (όπως και με την προετοιμασία της Γερμανίας για γενική επιστράτευση), είτε σπέρνουν τρόμο για να θρέψουν τις κατάμαυρες ψυχές τους μέσα από τον φόβο μας και τις αρνητικές σκέψεις που μας προκαλούν. Είναι και αυτή… μία μέθοδος τροφής αλλά και πολέμου και, μάλιστα, η πιο ανέντιμη…

Δεν πρέπει να τους αφήσουμε.

Ας είμαστε προετοιμασμένοι και οπλισμένοι με χαμόγελο στα χείλη…

Γενική Επιστράτευση στην Γερμανία;;; Τι συμβαίνει;

germany-army-min-696x391Νέες ενδείξεις ότι η Γερμανία προετοιμάζεται για σύρραξη επί ευρωπαϊκού εδάφους έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσα από νέα δημοσιεύματα.

Μετά την αποκάλυψη της «Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung» ότι η γερμανική κυβέρνηση καλεί ανοιχτά τους πολίτες της να προμηθευτούν νερό, τρόφιμα και ό,τι άλλο χρειάζονται για επάρκεια 10 ημερών, (Σχετικό μας άρθρο ΕΔΩ με λινκ από το Γερμανικό), τώρα νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πρόκειται να επαναφέρει το νόμο της γενικής επιστράτευσης που είχε καταργηθεί το 2011.

Πιο αναλυτικά…

στο γερμανικό υπουργικό συμβούλιο που θα συγκληθεί αύριο Τετάρτη η Ανγκελα Μέρκελ και οι υπουργοί της θα εξετάσουν το ενδεχόμενο επαναφοράς νόμου περί «γενικής επιστράτευσης» σε καιρούς κρίσης.

Όπως περιγράφει έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών, με τίτλο «Σχέδιο Πολιτικής Προστασίας», η γερμανική κυβέρνηση θα επιβάλλει γενική επιστράτευση αν χρειαστεί η χώρα να υπερασπιστεί τα εξωτερικά σύνορα του ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με το γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το σχέδιο της γενικής επιστράτευσης δεν εντοπίζεται εύκολα αλλά είναι “κρυμμένο” σε υποπαράγραφο με τίτλο «Πολιτική υποστήριξη των ενόπλων δυνάμεων».

Αρχικά με την αποκάλυψη για την επάρκεια τροφίμων και νερού από τους Γερμανούς πολίτες πολλοί έσπευσαν να θεωρήσουν την κίνηση αυτή της γερμανικής κυβέρνησης μέτρο για την αντιμετώπιση τυχόν εσωτερικού προβλήματος όπως μιας τρομοκρατικής επίθεσης.

Η νέα αποκάλυψη όμως για την επαναφορά του νόμου της «γενικής επιστράτευσης» δείχνει ότι το Βερολίνο φοβάται πλέον ένα πόλεμο στα ανατολικά σύνορα της Γερμανίας, ένα πόλεμο με την Ρωσία.

Το μέτρο της επιστράτευσης είχε ανασταλεί το 2011 μετά από πολλές συζητήσεις αφού θεωρείτο μέτρο της εποχής του «Ψυχρού Πολέμου» και υπήρχε για να προστατεύσει την Ευρώπη από ενδεχόμενη απειλή της Σοβιετικής Ένωσης.

Τον Ιούνιο η γερμανίδα υπουργός Άμυνας, Ούρσουλα Φον Ντερ Λέγεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο επαναφοράς της επιστράτευσης παρά τις τεταμένες σχέσεις με την Ρωσία αλλά και την απειλή της ISIS.

Η επιστράτευση προβλέπεται από το γερμανικό Σύνταγμα και μπορεί να επανέλθει με έναν απλό νόμο που θα υιοθετηθεί από την Βουλή, σύμφωνα με την Die Zeit. (Δείτε το σχετικό άρθρο στην Γερμανική εφημερίδα ΕΔΩ)

Εκτός από την επιστράτευση, το συγκεκριμένο έγγραφο του γερμανικού υπουργείο Εσωτερικών αναφέρεται στις υποχρεώσεις των πολιτών και των οργανώσεων να βοηθήσουν τις ένοπλες δυνάμεις σε επίπεδο προσωπικού αλλά και της δημιουργίας υποδομών.

Επίσης, το έγγραφο αναφέρει ότι μπορεί να ζητηθεί από τους πολίτες να συνεισφέρουν στην παροχή γευμάτων προς τους στρατιώτες, ενώ, εξετάζει και άλλες προτάσεις που μοιάζουν με μέτρα εν καιρώ πολέμου.

Σε περιόδους κρίσης, αναφέρει το προσχέδιο, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση μπορεί να εξασφαλίσει «διατροφική ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης» επιβάλλοντας «φορολογικές υποχρεώσεις σχετικά με την καλλιέργεια, τη μεταποίηση, τη διανομή και την πώληση των προϊόντων διατροφής».

Σημειώνεται ότι το σχέδιο για την επάρκεια τροφίμων προβλέπει κάθε πολίτης να διαθέτει επαρκή τρόφιμα για δέκα ημέρες και πόσιμο νερό δύο λίτρων ημερησίως για πέντε ημέρες.

Το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών παρουσιάζει το νέο σχέδιο ως επικαιροποίηση του ισχύοντος σχεδίου των μέτρων προστασίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του σήμερα κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης κυβερνητικής ενημέρωσης, το σημερινό σχέδιο τέθηκε σε ισχύ το 1995, σε μια περίοδο που χαρακτηριζόταν από τις συνθήκες ύφεσης που επικρατούσαν μετά το τέλος του «Ψυχρού Πολέμου».

Σήμερα οι συνθήκες έχουν αλλάξει και συνεπώς η αξιολόγηση των πιθανών κινδύνων είναι διαφορετική.

Γιατί η Μέρκελ ζητά Αποθήκευση Τροφίμων και Νερού; – Τι ξέρουν; Τι Περιμένουν;

nera2-minΜε αιφνιδιαστικό δημοσίευμα της η Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS – 21-8-2016), σπέρνει τον πανικό στη Γερμανία, επαναφέροντας τον εφιάλτη του Πολέμου, με εικόνες πυρηνικών καταφυγίων και την απόρρητη εντολή της Μέρκελ που θα συζητηθεί την Τετάρτη στο Υπουργικό Συμβούλιο και σύμφωνα με την οποία κάθε πολίτης και σπίτι της Γερμανίας, πρέπει να έχει διαρκώς αποθηκευμένο πόσιμο νερό για πέντε ημέρες και τρόφιμα για δέκα! Καθώς επίσης απόθεμα ενέργειας (καύσιμα κίνησης, θέρμανσης) και μετρητά (θα παραλύσουν πληρωμές και ΑΤΜ)!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ

«Έτσι, η κυβέρνηση θέλει να ανταποκριθεί σε περίπτωση πολέμου» γράφει στον τίτλο του το αποκαλυπτικό άρθρο της FAS, προκαλώντας ρίγος στην πιο προηγμένη και πλούσια χώρα της Ευρώπης, που μόλις έφερε 800.000 μετανάστες για τη βιομηχανία της (γιατί άραγε;) οι οποίοι πέρασαν κυρίως μέσα από την Ελλάδα…

«Τι θα συμβεί αν αύριο θα είναι πόλεμος; Οι πολίτες πρέπει να επανεπενδύσουν σε αποθέματα» συνεχίζει η εφημερίδα, αναφέροντας ότι αυτά τα μέτρα θεωρούνται πλέον αναγκαία για την νέα Πολιτική Άμυνα της Γερμανίας, ώστε να επιβιώσουν οι πληθυσμοί «σε περίπτωση μεγάλων καταστροφών ή ένοπλης επίθεσης» όπως τονίζει, επικαλούμενη στοιχεία που έχει στη διάθεσή της μέσα από την Κυβέρνηση…

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Ποιος Πόλεμος ή μεγάλη καταστροφή είναι όμως αυτός/ή που περιμένει πλέον η Γερμανία ανά πάσα στιγμή;

Γιατί η Μέρκελ ζητά Αποθήκευση Τροφίμων και Νερού; - Τι ξέρουν; Τι Περιμένουν;

1. Πόλεμος ή καταστροφή που μπορεί να χτυπήσει μέσα στη Γερμανία, δεν μπορεί παρά να είναι ένας πυραυλικός ή πυρηνικός πόλεμος, κάτι που σημαίνει αναμέτρηση με την Ρωσία, η οποία έχοντας συμμαχήσει με την Τουρκία, ετοιμάζεται να καταλάβει ολόκληρη πλέον την Ουκρανία, ενώ τρεμάμενη η Γερμανία σπεύδει να την προλάβει, αποδεχόμενη την ντε φάκτο διχοτόμηση της χώρας, ώστε να μην επεκταθεί πιο πέρα ο Πούτιν, ενεργοποιώντας τα ανακλαστικά της Πολωνίας, που θα αναγκάσουν σε στρατιωτική επέμβαση το Βερολίνο…

Γιατί η Μέρκελ ζητά Αποθήκευση Τροφίμων και Νερού; - Τι ξέρουν; Τι Περιμένουν;

2. Άλλος τέτοιος Πόλεμος ή μεγάλη καταστροφή, είναι ο Ασύμμετρος Πόλεμος των Τρομοκρατών Ισλαμιστών, τους οποίους εκτρέφουν κυρίως Γαλλία και Γερμανία και αναμένεται να επιχειρήσουν να χτυπήσουν ακόμη και Πυρηνικό Εργοστάσιο, σκορπώντας τον όλεθρο σε μεγάλες αποστάσεις στην καρδιά της Ευρώπης!

Η περίπτωση αυτή είναι η πλέον πιθανή, επειδή συν τοις άλλοις, όπως έγραψε το ΣΠΑΕΙ, η Γερμανία κάνει αυτή τη στιγμή έναν αγώνα δρόμου να πολλαπλασιάσει τον Στρατό της, εντάσσοντας σε αυτόν ολόκληρους Στρατούς άλλων χωρών, όπως της Ολλανδίας και αναζητώντας γερμανομαθείς οπλίτες από όλες τις χώρες της Ε.Ε.!

Εκφράζονται όμως βάσιμοι φόβοι, πως οι Ισλαμιστικές Επιθέσεις μπορεί να είναι και ελεγχόμενες, ώστε να δοθεί το πρόσχημα παρέμβασης και στρατιωτικής κατοχής μεγάλου μέρους της Ευρώπης από τη νέα «Βέρμαχτ», ώστε να απλωθεί με το γάντι το Δ΄ αυτή τη φορά Ράιχ ή το τσιπ-καταδότης (διαβάστε εδώ)…

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ

Σε μια τέτοια περίπτωση και ιδίως εάν η Ελλάδα αρνηθεί την Γερμανική Στρατιωτική Κατοχή (και πρέπει να την αρνηθεί), είναι βέβαιο πως θα αποσύρουν δόσεις και κεφάλαια, για να καταρρεύσουμε, όντας απροετοίμαστοι και εξαρτώμενοι από το ευρώ και το Βερολίνο.

Τότε αναμένεται να εισβάλουν και οι Τούρκοι σε δύο νησιά της Ελλάδας, σπάζοντας όμως τα μούτρα τους και χάνοντας όλο τον στόλο τους, ενεργοποιώντας ταυτόχρονα όλα τα αιώνια δίκαια του Ελληνισμού για την Πόλη…

Γι΄ αυτό και η Ελλάδα πρέπει να απεξαρτηθεί επειγόντως από την Γερμανία, το Χρέος, το Μνημόνιο και το ευρώ, με άμεση τουλάχιστον εισαγωγή παράλληλου εθνικού νομίσματος… (δείτε και εδώ)

ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ

Εμείς οι Έλληνες ξέρουμε βέβαια καλά για τον επερχόμενο Πόλεμο, πρώτα Ευρωπαϊκό και μετά Παγκόσμιο, στον οποίο κατ΄ εντολή του Γέροντα Παΐσιου δεν πρέπει να λάβουμε μέρος, διότι «όποια χώρα πάρει μέρος θα καταστραφεί» και «οι πολιτείες θα καταντήσουν σαν παράγκες»…

Ο Άγιος Γέροντας ακόμη μας έχει προειδοποιήσει να έχουμε ένα κτηματάκι να το καλλιεργούμε, γιατί θα πέσει πείνα, «θα πούμε το ψωμί ψωμάκι», για κάποιος μήνες (πιθανόν 6)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ

Το χρονικό των Πολέμων, περιγράφει και χειρόγραφο επί παπύρου της Ι. Μονής Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους, του 1.053 μ.Χ..

Ειδικότερα ας δούμε παρακάτω, όχι εκείνα που ήδη πραγματοποιήθηκαν και τα αναφέρει κατά γράμμα η Προφητεία, αλλά όσα δεν πραγματοποιήθηκαν ακόμη και αναμένονται:

«14. Νίκη ορθοδόξων λαών. Ήττα Άγαρ και γενική σφαγή Άγαρ υπό ορθοδόξων λαών.
15. Ανησυχία κόσμου.
16. Γενική απελπισία επί της γής.
17. Μάχη επτά κρατών εις Κωνσταντινούπολι. Τρία ημερονύκτια σφαγή. Νίκη ενός μεγαλυτέρου κράτους κατά έξ κρατών.
18. Συμμαχία έξ κρατών κατά του εβδόμου κράτους και τρία ημερονύκτια σφαγή.
19. Παύσις πολέμου υπό Αγγέλου του Θεού και παράδοσις πόλεως τοίς Έλλησι.
20. Υπόκυψις Λατίνων εις την αλάνθαστον πίστιν Ορθοδόξων.
21. Εξωθήσεται Ορθόδοξος Πίστις από Ανατολών μέχρι Δυσμών.
22. Φόβος και τρόμος βαρβάρων υπ’ αυτής.
23. Πτώσις του Πάπα και ανακήρυξης ενός Πατριάρχου δι’ όλην την Ευρώπην.
24. Έν πέντε και πεντήκοντα έτη το τέλος των θλίψεων, την δε εβδόμην ούκ έστι ταλαίπωρος, ούκ έστι εξόριστος,επανερχόμενος είς τας αγκάλας της μητρός αγαλλομένης. Ούτως έσται και ούτω γένοιτο. Αμήν. Αμήν. Αμήν.

Εγώ είμαι το Α και το Ω, πρώτος και έσχατος. Τέλος μία ποίμνη και είς ποιμήν, ο δε ποιμήν έσται εκ τής αληθούς Ορθοδόξου πίστεως. Αυτό γένοιτο. Αμήν»

ΕΡΜΗΝΕΙΑ

Από το σημείο 14 διαφαίνεται η ανατροπή της τωρινής συμμαχίας Ρωσίας – Τουρκίας και η προέλαση της Ρωσίας σε Τουρκία και Μέση Ανατολή, όπου ήδη πολεμά και συντρίβει στους κτηνώδεις Ισλαμιστές (Αγαρηνούς)…

Τότε θα προκληθεί Ευρωπαϊκός Πόλεμος όπου Ευρωπαϊκά Κράτη θα σπεύσουν στην διαλυόμενη Τουρκία για να αρπάξουν μέρη, όπως και κατά τον Α΄ Παγκόσμιο. Έτσι θα προκληθεί Πόλεμος ανάμεσα σε αυτά, που το καθένα θα πολεμά για τα συμφέροντά του και τη Ρωσία με νίκη των Ρώσων, που θα φτάσουν ως τα Ιεροσόλυμα.

Τότε θα αναγκαστούν οι Ευρωπαίοι και οι ΗΠΑ να συμμαχήσουν και να χτυπήσουν μαζί σαν ΝΑΤΟ την Ρωσία σε έναν φοβερό πόλεμο με τρομακτικές απώλειες που δεν θα σταματά, όπως είναι ρυθμισμένα τα πυρηνικά και πυραυλικά συστήματα. Να χτυπούν ασταμάτητα και αμετάκλητα, ακόμη και εάν έχει πεθάνει και ο τελευταίος άνθρωπος του πλανήτη…

Ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος θα σταματήσει μόνο μετά από προσευχή με την αποστολή Αγγέλου από τον Θεό, που θα αναστήσει και τον κεκοιμημένο, Άγιο και μαρμαρωμένο βασιλιά μας, Αυτοκράτορα Νικαίας Άγιο ΙΩΑΝΝΗ Βατάτζη, ο οποίος θα αναλάβει τη διοίκηση απάντων που θα γίνουν όλοι εκ του μεγάλου θαύματος Ορθόδοξοι Χριστιανοί, ενώ ο Πάπας θα καταργηθεί και οι πεπλανημένοι θα φωτιστούν.

Παράλληλα ο Έλληνας Άγιος Βασιλεύς θα εκστρατεύσει προς τα άπιστα και βάρβαρα έθνη της Ανατολής Ινδία, Κίνα κ.α. που δεν δέχτηκαν ποτέ τον Χριστιανισμό, εκμεταλλευόμενα παιδιά και γυναίκες και θα τους σαρώσει κυριολεκτικά με την βοήθεια του Αρχαγγέλου Μιχαήλ!

Τότε η χαρά και η ειρήνη της Ορθοδοξίας θα επικρατήσει σε όλο τον κόσμο και θα αγάλλονται όλοι οι άνθρωποι δοξάζοντας τον αληθινό Τριαδικό Θεό, που θα υμνείται εξόχως στην Αγία του Θεού Σοφία! Εκεί όπου πολλοί από εσάς, που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, θα βρεθείτε και θα τρίβετε κυριολεκτικά τα μάτια σας…

…..http://www.diadrastika.com/……

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s