Ζ Ω Α!!! ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΟΥΝΙΤΙΣΣΕΣ


9405ac4392588e656076f48e921927e6_LΖ Ω Α!!! ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΟΥΝΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ, ΠΩΣ ΤΟ ΙΚ ΔΕΝ ΞΕΜΕΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΕΣ…

Οι τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος συνεχίζουν να αναγκάζουν γυναίκες σε σεξουαλική σκλαβιά αλλά φαίνεται να αποκτούν και νέα «βίτσια», όπως να τις κινηματογραφούν όταν τις βιάζουν.

Οι τζιχαντιστές, που έχουν ξεμείνει από «άπιστες», δηλαδή Κούρδισσες Γιαζίντι και σιίτισσες, τώρα έχουν αρχίσει και αρπάζουν νεαρές κοπέλες από τις οικογένειες εκείνων των οποίων υποτίθεται είναι οι «προστάτες», δηλαδή των σουνιτών μουσουλμάνων.

Όπως κατήγγειλε ο Ισμάτ Ρατζάμπ, αξιωματούχος του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν, οι τζιχαντιστές σκλαβώνουν κορίτσια από τις σουνιτικές αραβικές φυλές της περιοχής της Μοσούλης για να ικανοποιούν τις ασυγκράτητες ερωτικές τους ορέξεις.

Ο Ρατζάμπ κατήγγειλε ακόμα ότι οι τζιχαντιστές συστηματικά βιντεοσκοπούν τις κοπέλες και στη συνέχεια «μοιράζονται» τα βίντεο με τα όργιά τους για να δελεάσουν νεαρούς Άραβες να ενταχθούν στην οργάνωση, υποσχόμενοι ότι θα ανταμειφθούν με παρθένες όχι μόνο στην άλλη ζωή αλλά και σε αυτή.

Οι τζιχαντιστές απαγάγουν και βιάζουν τις κόρες των σουνιτών που αρνούνται να συνεργαστούν μαζί τους.

loading…
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s