ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ…;;; ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ… ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΔΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΓΙΑ… ΚΥΝΗΓΙ…!!! ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΥΝΗΓΙ ΛΕΜΕ… ΒΙΝΤΕΟ


maxresdefault+%281%29Αυτή τη φορά είναι η σειρά του καναλιού FPSRussia να παρουσιάσει ένα βίντεο με την εντυπωσιακή δίκαννη επαναληπτική καραμπίνα DP-12.
Πρόκειται για ένα επαναληπτικό λειόκαννο όπλο πρωτοποριακής σχεδίασης ….. αφού διαθέτει δύο κάννες, δύο θαλάμες …. και δύο αποθήκες 7 φυσιγγίων! Ονομάζεται DP-12 (Double Barrel Pump Shotgun) και παρουσιάστηκε σε μια μεγάλη έκθεση όπλων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μοιάζει εξωτερικά με τα γνωστά Kel-TEC KSG και UTS-15 τα οποία αν και εντυπωσιακής σχεδίασης εξακολουθούν να έχουν προβλήματα στην λειτουργία. Πως λειτουργεί αυτό το όπλο: Δύο φυσίγγια τοποθετούνται στις δύο θαλάμες με κάθε χειροκίνητη όπλιση, η σκανδάλη τραβιέται έπειτα 2 φορές, η πρώτη φορά πυροδοτεί το φυσίγγιο στη δεξιά κάννη και η δεύτερη φορά το φυσίγγιο στην αριστερή κάννη. Με κάθε επόμενη χειροκίνητη όπλιση, δύο φυσίγγια τοποθετούνται στις δύο θαλάμες και ο κύκλος συνεχίζεται…. Είναι ένα πολύ γρήγορο επαναληπτικό λειόκαννο όπλο αφού ένας εξοικειωμένος σκοπευτής μπορεί να πραγματοποιήσει 16 βολές σε 8 δευτερόλεπτα!

Οι δύο κάννες διαθέτουν σπείρωμα για διάφορα τσοκ, ακόμα και για αυτά που χρησιμοποιούνται για επιχειρησιακούς σκοπούς, π.χ. για διάνοιξη θυρών, αλλά και για άλλα αξεσουάρ. Μπορεί να δεχθεί μια μεγάλη ποικιλία aftermarket αξεσουάρ και μπορεί να πυροβολήσει οποιοδήποτε τύπο 12 gauge φυσιγγίου. Είναι ένα όπλο εργονομικής σχεδίασης, με καλό ζύγισμα και ισορροπία που προσφέρει καλό χειρισμό και μικρό λάκτισμα.


http://www.guns-gr.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s