ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ Α. ΣΩΡΡΑ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΠΠΟΛΥΤΗ ΑΜΑΖΩΝ (ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ)


73606_10201085593554278_2020142522_nΕίμαστε μια ομάδα γυναικών που έχει ως στόχο να συσπειρώσει όλες της γυναίκες που έχουν τη δυνατότητα να δράσουν με μαχητικότητα, αισιοδοξία και δυναμισμό .

 Δεν ανήκουμε πουθενά σε κανένα κόμμα και σε καμία οργάνωση.
Η ομάδα μας είναι ανεξάρτητη !!!!!!!
Από την πρώτη σας δημόσια εμφάνιση σας παρακολουθούμε ανελλιπώς. Ακούμε από το διαδίκτυο όλες της ομιλίες σας και λίγο πολύ λέτε πράγματα που είναι γνωστά σε αρκετούς πολίτες .
Το ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ έχει να σας κάνει δυο ερωτήσεις.

Α). Η πρώτη ερώτηση έχει σχέση με το ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 Στη αρχή ζητήσατε υπογραφές μόνο από  έλληνες πολίτες, ξαφνικά μας λέτε ότι μπορεί να υπογράψει ο κάθε ένας ανεξαρτήτου χρώματος και εθνικότητος και εμείς αναρωτιόμαστε και σας ρωτάμε: γιατί εφόσον αφορά το ψήφισμα μόνο την Ελλάδα και τους πολίτες της, θα πρέπει να συνυπογράψουμε με άτομα που δεν είναι πατρίδα τους η Ελλάδα και δεν ειναι Ελληνες .  Παρακαλώ δεν θέλω να μου απαντήσετε με γενικότητες ότι όλοι η άνθρωποι είμαστε αδέλφια και ότι το ψήφισμα αφορά ολόκληρο τον πλανήτη γιατί το χαρτί που έχουμε στα χέρια μας γράφει:
«ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ »

Β). Η δεύτερη ερώτηση σχετίζεται με το Παιδομάζωμα που έκαναν οι εβραίοι το 1950-1962 από την Ελλάδα.

 
Δεν θέλω να αναφερθώ στο αισχρό Παιδομάζωμα των Ελλήνων από τους Τούρκους, ούτε για το «παιδομάζωμα» στον Εμφύλιο το 1948 – 1949, όπου περίπου 20.000 – 25.000 παιδιά μετακινήθηκαν από τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας στις Λαϊκές Δημοκρατίες.

 Θα θέλαμε να μας απαντήσετε με επιστολή και σε μια ομιλία από τους κυρίους Α.Σωρρας, Ε.Λαμπρακη και Α.Βαλσαμακη και να θίξουν το θέμα υιοθεσίας ελληνοπαίδων από τους εβραίους .
Μετά των πόλεμο του Χίτλερ πολλοί εβραίοι πήγαν Αμερική και ζητούσαν να υιοθετήσουν παιδιά μονό από την Ελλάδα, μόνο Ελληνάκια.
Μέλος από την ομάδας μας έχει προσωπική εμπειρία, πήραν δικό τους παιδί και το βρήκαν 40 χρόνια μετά έχοντας κάνει πολλές προσπάθειες για την εύρεση του και κάτω από αντίξοες συνθήκες .
Βρήκε τον εβραίο δικηγόρο (έναν από τα βασικά μέλη του παιδομαζώματος στην Ελλάδα) και αποκάλυψε ότι οι εβραίοι ζητούσαν επίμονα να υιοθετήσουν με νόμιμα αλλά και κυρίως παράνομα μέσα, μόνο Ελληνάκια, γιατί όπως υποστήριξε είχαν πλησιέστερο DNA με το εβραϊκό.
Από το1954 έως το 1960 οι εβραίοι πήραν και έκαναν γενίτσαρους 6.500 ελληνάκια, από τα όποια μόνο στα 250 ήταν νόμιμη η υιοθεσία.
Μια έρευνα στο πρωτοδικείο το αποδεικνύει.
Αποδεικνύει ότι μετά το τέλος του πολέμου οι Χαζάροι εβραίοι ακολούθησαν την μέθοδο του γενιτσαρισμού των Τούρκων στην Ελλάδα.
Επιμένουμε πολύ να απαντηθούν αυτές οι δυο ερωτήσεις, διότι πάρα πολλά μέλη του Blog μας, αναρωτιούνται σχετικά με αυτά τα θέματα και ζητούν απαντήσεις.

ΙΠΠΟΛΥΤΗ ΑΜΑΖΩΝ (ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ)

elladatoranea

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s