ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ… ΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔOΣ Δεν ανήκει πουθενά σε κανένα κόμμα σε καμία οργάνωση είναι ανεξάρτητο !!!!!!!

267104_278609582255306_1194577003_o«ΙΠΠΟΛΥΤΗ ΑΜΑΖΩΝ (ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ)
Το Επαναστατικό Κίνημα Γυναικών Ελλάδος έχει στόχο να συσπειρώσει όλες της γυναίκες που έχουν δράση με μαχητικότητα , αισιοδοξία και δυναμισμό . Χωρίς καμία επανάπαυση, θα εντείνει μπροστά στην επίθεση που κλιμακώνεται. Οι απολύσεις αυξάνονται και η ανεργία διογκώνεται, ενώ την ίδια στιγμή περικόπτονται ακόμα και τα πενιχρά επιδόματα ανεργίας .
ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ!!!!ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!!!
Κανένας εφησυχασμός δε χωράει μπροστά στα νέα μέτρα που ετοιμάζεται να βγάλει η κυβέρνηση από το συρτάρι. Το ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ καλεί τις γυναίκες της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων να μετατρέψουν την αγανάκτηση τους σε οργανωμένη δράση, σε εναντίωση στη στρατηγική του κεφαλαίου..ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΕΣ ……Ξεσηκωμός τώρα! Δεν υπάρχει άλλη λύση!!!!!!!!!!»

untitled(5)

Advertisements